Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Laurentius Beheer B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Laurentius Beheer B.V. uit 's-Gravenzande.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Laurentius Beheer B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenzande. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27262492.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Laurentius Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.