error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Laurentius Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Laurentius Beheer B.V. uit 's-Gravenzande.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Laurentius Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Laurentius Beheer B.V.

Laurentius Beheer B.V. is een notaris uit 's-Gravenzande. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27262492.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Laurentius Beheer B.V.
  • Iepstraat 9, 2691EX 's-Gravenzande
  • 0174-614321
Branche
Notaris
KVK
27262492
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen