Is Landman Notariaat Meppel B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Landman Notariaat Meppel B.V. uit Meppel.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Landman Notariaat Meppel B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Landman Notariaat Meppel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Meppel. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59012838.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.