error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Landman Notariaat Meppel B.V. een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Landman Notariaat Meppel B.V. uit Meppel.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Landman Notariaat Meppel B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Landman Notariaat Meppel B.V.

Landman Notariaat Meppel B.V. is een notaris uit Meppel. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59012838.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Landman Notariaat Meppel B.V.
Branche
Notaris
KVK
59012838
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-10-2013
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen