Is Lammertsma ad interim kandidaat-notaris de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Lammertsma ad interim kandidaat-notaris uit Hoogerheide. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lammertsma ad interim kandidaat-notaris of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Lammertsma ad interim kandidaat-notaris is een notaris kantoor gevestigd in Hoogerheide. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66728983.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.