Is Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars uit Didam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars is een notaris kantoor gevestigd in Didam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09105353.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte