error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars uit Didam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars is een notaris uit Didam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09105353.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars
Branche
Notaris
KVK
09105353
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen