Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is La Gazza Ladra een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van La Gazza Ladra uit Groningen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? La Gazza Ladra of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

La Gazza Ladra is een notaris uit Groningen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50099337.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.