error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is La Flotte BV het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over La Flotte BV uit Rotterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? La Flotte BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

La Flotte BV is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70484503.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

La Flotte BV
  • Parklaan 17, 3016BA, Rotterdam
  • 010-2770300
Branche
Notaris
KVK
70484503
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen