Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is La Flotte BV een juiste keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van La Flotte BV uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over La Flotte BV

La Flotte BV is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70484503.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? La Flotte BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.