error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is La Flotte BV een juiste keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over La Flotte BV uit Rotterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? La Flotte BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

La Flotte BV is een notaris gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70484503.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

La Flotte BV
Branche
Notaris
KVK
70484503
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen