Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Kuroi B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Kuroi B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kuroi B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Kuroi B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27347496.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.