error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Kuroi B.V. een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Kuroi B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kuroi B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Kuroi B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27347496.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Kuroi B.V.
  • Strawinskylaan 10, 1077XZ, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
27347496
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen