error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Kuroi B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Kuroi B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kuroi B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Kuroi B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27347496.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Kuroi B.V.
Branche
Notaris
KVK
27347496
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen