error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Kurkeik B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Kurkeik B.V. uit Huizen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Kurkeik B.V. is een notaris gevestigd in Huizen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 06045997.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kurkeik B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Kurkeik B.V.
  • Eikenlaantje 11, 1272NB Huizen
  • 035-5311222
  • j.j.gambon@introweb.nl
Branche
Notaris
KVK
06045997
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-01-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen