error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is KuipersBazuin notariaat de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over KuipersBazuin notariaat uit Groningen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

KuipersBazuin notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52572080.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? KuipersBazuin notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

KuipersBazuin notariaat
Branche
Notaris
KVK
52572080
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen