Is Kuin Van Overbeek notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Kuin Van Overbeek notariaat B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kuin Van Overbeek notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Kuin Van Overbeek notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55965938.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte