Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Kuin Van Overbeek notariaat B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Kuin Van Overbeek notariaat B.V. uit Amsterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kuin Van Overbeek notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Kuin Van Overbeek notariaat B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55965938.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte