Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen een goede partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen uit Borne. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen

Kuhlmann Hulshof & De Kok Notarissen is een notaris gevestigd in Borne. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8218264.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.