Is KS Notarissen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alles van KS Notarissen B.V. uit Putten. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? KS Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

KS Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Putten. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08168650.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.