Is Krol B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Krol B.V. uit Zoetermeer.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Krol B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Krol B.V. is een notaris uit Zoetermeer. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27316607.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.