Is Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen uit Steenwijk. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Kroek & Van Weert Netwerk Notarissen is een notaris uit Steenwijk. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8213546.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte