Is Kred Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Kred Beheer B.V. uit Rhenen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Kred Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rhenen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30226234.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kred Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.