error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Kred Beheer B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Kred Beheer B.V. uit Rhenen.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kred Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Kred Beheer B.V. is een notaris uit Rhenen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30226234.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Kred Beheer B.V.
  • Cuneraweg 373, 3911RL Rhenen
  • 0318-525773
Branche
Notaris
KVK
30226234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-05-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen