Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is KraGd Notariaat een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over KraGd Notariaat uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? KraGd Notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

KraGd Notariaat is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27292427.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.