error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Koudijs & Galama Netwerk Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Koudijs & Galama Netwerk Notarissen uit Geldrop.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Geldrop. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17234783.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Koudijs & Galama Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17234783
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2002
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen