Is Koudijs & Galama Netwerk Notarissen de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Koudijs & Galama Netwerk Notarissen uit Geldrop.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Koudijs & Galama Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Geldrop. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17234783.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis