error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Koudijs & Galama Netwerk Notarissen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Koudijs & Galama Netwerk Notarissen uit Geldrop.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Koudijs & Galama Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Geldrop. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17234783.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Koudijs & Galama Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17234783
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2002
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen