error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kornati B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Kornati B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kornati B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Kornati B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56707096.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Kornati B.V.
  • Vrijheidslaan 93, 1079KA, Amsterdam
  • 020 5736234
Branche
Notaris
KVK
56707096
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen