error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Koppelaar Notarissen de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Koppelaar Notarissen uit Sliedrecht.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Koppelaar Notarissen is een notaris gevestigd in Sliedrecht. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24440378.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Koppelaar Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Koppelaar Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24440378
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
28-04-2008
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen