error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Koppelaar Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Koppelaar Notarissen uit Sliedrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Koppelaar Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Koppelaar Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Sliedrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24440378.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Koppelaar Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24440378
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
28-04-2008
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen