error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kooijman Autar Notarissen is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kooijman Autar Notarissen uit Rotterdam op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Kooijman Autar Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24441978
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
21

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen