error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Koning-Tijsen Beheer BV een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Koning-Tijsen Beheer BV uit Weert.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Koning-Tijsen Beheer BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Koning-Tijsen Beheer BV is een notaris kantoor uit Weert. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70230242.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Koning-Tijsen Beheer BV
  • Stienestraat 31, 6003PS Weert
Branche
Notaris
KVK
70230242
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen