error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Koning-Tijsen Beheer BV een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Koning-Tijsen Beheer BV uit Weert. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Koning-Tijsen Beheer BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Koning-Tijsen Beheer BV is een notaris gevestigd in Weert. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70230242.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Koning-Tijsen Beheer BV
  • Stienestraat 31, 6003PS, Weert
Branche
Notaris
KVK
70230242
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen