Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Koch Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Koch Notarissen uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Koch Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Koch Notarissen is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27364806.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.