error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Klein Binnenkade Notarissen BV het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alle informatie van Klein Binnenkade Notarissen BV uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Klein Binnenkade Notarissen BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Klein Binnenkade Notarissen BV is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69584451.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Klein Binnenkade Notarissen BV
Branche
Notaris
KVK
69584451
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-09-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen