Is Klein Binnenkade Notarissen BV de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat een overzicht van Klein Binnenkade Notarissen BV uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Klein Binnenkade Notarissen BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Klein Binnenkade Notarissen BV

Klein Binnenkade Notarissen BV is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69584451.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis