Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Klein Binnenkade Notarissen een juiste partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Klein Binnenkade Notarissen uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Klein Binnenkade Notarissen is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34354435.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Klein Binnenkade Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.