error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kleefsman B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Kleefsman B.V. uit Deventer. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Kleefsman B.V. is een notaris gevestigd in Deventer. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8176104.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kleefsman B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Kleefsman B.V.
  • T.G. Gibsonstraat 35, 7411RP Deventer
  • 0571 272086
Branche
Notaris
KVK
8176104
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen