error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kleefsman B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Kleefsman B.V. uit Deventer. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kleefsman B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Kleefsman B.V. is een notaris uit Deventer. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08176104.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Kleefsman B.V.
  • T.G. Gibsonstraat 35, 7411RP, Deventer
  • 0571 272086
Branche
Notaris
KVK
8176104
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen