Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Kleefsman B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Kleefsman B.V. uit Deventer. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Kleefsman B.V. is een notaris kantoor uit Deventer. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8176104.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kleefsman B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.