error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Klare Wijn B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Klare Wijn B.V. uit Arnhem.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Klare Wijn B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Klare Wijn B.V. is een notaris gevestigd in Arnhem. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09176874.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Klare Wijn B.V.
  • Velperweg 105, 6824HJ, Arnhem
  • 026-3629232
Branche
Notaris
KVK
09176874
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen