error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Klapwijk Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat alles van Klapwijk Praktijk B.V. uit Warmond. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Klapwijk Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Warmond. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28096028.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Klapwijk Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Klapwijk Praktijk B.V.
  • Oranje Nassaulaan 15, 2361LA, Warmond
  • 071 - 3019080
Branche
Notaris
KVK
28096028
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen