Is Klaassen Notarissen B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Klaassen Notarissen B.V. uit Zierikzee.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Klaassen Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Zierikzee. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22057726.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Klaassen Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.