error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Klaassen Notarissen B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Klaassen Notarissen B.V. uit Zierikzee. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Klaassen Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Klaassen Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zierikzee. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22057726.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Klaassen Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
22057726
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2005
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen