error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Kjell Stelling Notariaat B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Kjell Stelling Notariaat B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Kjell Stelling Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34210713.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kjell Stelling Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Kjell Stelling Notariaat B.V.
  • Koningslaan 42, 1075AE, Amsterdam
  • 020-7988200
Branche
Notaris
KVK
34210713
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-07-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen