error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kjell Stelling Notariaat B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Kjell Stelling Notariaat B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kjell Stelling Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Kjell Stelling Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34210713.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Kjell Stelling Notariaat B.V.
  • Koningslaan 42, 1075AE Amsterdam
  • 020-7988200
Branche
Notaris
KVK
34210713
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-07-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen