Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is K.J. van de Kamp Praktijk B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over K.J. van de Kamp Praktijk B.V. uit Arnhem.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? K.J. van de Kamp Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

K.J. van de Kamp Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Arnhem. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09136046.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis