error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Kersten & Wilhelm Notarissen een goede partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Kersten & Wilhelm Notarissen uit Mill.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kersten & Wilhelm Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Kersten & Wilhelm Notarissen is een notaris kantoor uit Mill. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17265718.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Kersten & Wilhelm Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17265718
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen