Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Kernicolas B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Kernicolas B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Kernicolas B.V.

Kernicolas B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24266236.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kernicolas B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.