error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kernicolas B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Kernicolas B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kernicolas B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Kernicolas B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24266236.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Kernicolas B.V.
  • Burg L F de Montignyln 52, 3055NE, Rotterdam
  • 010-2857227
Branche
Notaris
KVK
24266236
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen