error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Kernicolas B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Kernicolas B.V. uit Rotterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Kernicolas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24266236.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kernicolas B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Kernicolas B.V.
  • Burg L F de Montignyln 52, 3055NE Rotterdam
  • 010-2857227
Branche
Notaris
KVK
24266236
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen