error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Kern notarissen een juiste partner. Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Kern notarissen uit Harderwijk.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Kern notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Kern notarissen is een notaris gevestigd in Harderwijk. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08189366.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Kern notarissen
Branche
Notaris
KVK
08189366
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen