Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Batenburg Notarissen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Batenburg Notarissen uit Beverwijk. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Batenburg Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Batenburg Notarissen is een notaris gevestigd in Beverwijk. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34368233.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract