Is Batenburg Notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Batenburg Notarissen uit Beverwijk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Batenburg Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Batenburg Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Beverwijk. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34368233.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.