Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Kennedy Van der Laan een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Kennedy Van der Laan uit Amsterdam.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kennedy Van der Laan of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34261155.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.