error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Keizerrijk Praktijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Keizerrijk Praktijk B.V. uit Nieuw-Vennep. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Keizerrijk Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Keizerrijk Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuw-Vennep. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34303658.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Keizerrijk Praktijk B.V.
  • Flamenco 1, 2152TX Nieuw-Vennep
  • 020-6627624
  • notaris@notarisboerekamp.nl
Branche
Notaris
KVK
34303658
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen