error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Keizerrijk Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Keizerrijk Praktijk B.V. uit Nieuw-Vennep. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Keizerrijk Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Keizerrijk Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Nieuw-Vennep. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34303658.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Keizerrijk Praktijk B.V.
  • Flamenco 1, 2152TX, Nieuw-Vennep
  • 020-6627624
  • notaris@notarisboerekamp.nl
Branche
Notaris
KVK
34303658
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen