Is Katotily B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Katotily B.V. uit Haaren. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Katotily B.V. is een notaris uit Haaren. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67162789.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Katotily B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.