error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Katotily B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Katotily B.V. uit Haaren.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Katotily B.V. is een notaris uit Haaren. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67162789.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Katotily B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Katotily B.V.
  • Akkerstraat 38, 5076HG Haaren
Branche
Notaris
KVK
67162789
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-10-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen