Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Karakter B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Karakter B.V. uit Oegstgeest.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Karakter B.V. is een notaris uit Oegstgeest. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28105271.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Karakter B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.