Is Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout uit Leeuwarden.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout

Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout is een notaris kantoor uit Leeuwarden. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58261702.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.