error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout een goede partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout uit Leeuwarden.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout

Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58261702.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout
Branche
Notaris
KVK
58261702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen