error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout uit Leeuwarden.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout is een notaris uit Leeuwarden. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58261702.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Kantoor Notaris mr. M.C.J. van Lieshout
Branche
Notaris
KVK
58261702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen