error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. uit Ammerzoden. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Kampschöer & Verroen Notarissen B.V.

Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Ammerzoden. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30288217.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Kampschöer & Verroen Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30288217
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen