error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. uit Ammerzoden.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Kampschöer & Verroen Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Ammerzoden. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30288217.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Kampschöer & Verroen Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30288217
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen