Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Kammeraad & Strijk Notarissen een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Kammeraad & Strijk Notarissen uit Spijkenisse.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Kammeraad & Strijk Notarissen

Kammeraad & Strijk Notarissen is een notaris gevestigd in Spijkenisse. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24444309.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kammeraad & Strijk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.