error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Kammeraad & Strijk Notarissen een juiste keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Kammeraad & Strijk Notarissen uit Spijkenisse. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kammeraad & Strijk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Kammeraad & Strijk Notarissen is een notaris uit Spijkenisse. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24444309.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Kammeraad & Strijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24444309
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2000
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen