error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Kammeraad & Strijk Notarissen een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Kammeraad & Strijk Notarissen uit Spijkenisse. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Kammeraad & Strijk Notarissen

Kammeraad & Strijk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Spijkenisse. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24444309.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Kammeraad & Strijk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Kammeraad & Strijk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24444309
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2000
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen