error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kalliopé B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Kalliopé B.V. uit Ridderkerk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Kalliopé B.V. is een notaris uit Ridderkerk. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24313553.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kalliopé B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Kalliopé B.V.
  • Adriaen van Ostadestraat 1, 2981CB Ridderkerk
  • 0180-496888
Branche
Notaris
KVK
24313553
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen