error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is KaKaKa Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over KaKaKa Holding B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

KaKaKa Holding B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66693330.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? KaKaKa Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

KaKaKa Holding B.V.
  • Wittevrouwensingel 90, 3514AL, Utrecht
Branche
Notaris
KVK
66693330
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-08-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen