error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Kaikoura B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Kaikoura B.V. uit Rhoon. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Kaikoura B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Kaikoura B.V. is een notaris kantoor uit Rhoon. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24343635.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Kaikoura B.V.
  • Achterdijk 12, 3161EC Rhoon
  • 010-4842773
Branche
Notaris
KVK
24343635
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen