error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is KAeP NOTARIS een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van KAeP NOTARIS uit Utrecht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? KAeP NOTARIS of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over KAeP NOTARIS

KAeP NOTARIS is een notaris uit Utrecht. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53375696.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

KAeP NOTARIS
Branche
Notaris
KVK
53375696
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
19-08-2011
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen