error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is JWR Notariaat B.V. een juiste partner. Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over JWR Notariaat B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? JWR Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

JWR Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50190067.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

JWR Notariaat B.V.
  • Lentedans 22, 2907AW, Capelle aan den IJssel
  • 0180-820220
Branche
Notaris
KVK
50190067
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen