Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is JWR Notariaat B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over JWR Notariaat B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? JWR Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

JWR Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50190067.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.