Is JWR Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van JWR Notariaat B.V. uit Capelle aan den IJssel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? JWR Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

JWR Notariaat B.V. is een notaris uit Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50190067.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.