Is J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67802281.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.