error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over J.W.F. ter Burg Praktijk B.V.

J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67802281.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

J.W.F. ter Burg Praktijk B.V.
  • Strawinskylaan 10, 1077XZ Amsterdam
  • 020-5040050
Branche
Notaris
KVK
67802281
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen