error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

J.W.F. ter Burg Praktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67802281.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

J.W.F. ter Burg Praktijk B.V.
  • Strawinskylaan 10, 1077XZ, Amsterdam
  • 020-5040050
Branche
Notaris
KVK
67802281
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen