Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is J.W. van Zaane Notarispraktijk B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over J.W. van Zaane Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.W. van Zaane Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

J.W. van Zaane Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34156652.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte