Is JVF ReYS Beheer B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je een overzicht van JVF ReYS Beheer B.V. uit Amersfoort. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? JVF ReYS Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

JVF ReYS Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Amersfoort. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67777821.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte