Is Justla B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Justla B.V. uit Breda. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Justla B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Justla B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20119361.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte